Велодень 2011!!!

Анонсы и обсуждение предстоящих мероприятий, выставок и соревнований

Модератор: ДДП



Велодень 2011!!!

Сообщение Jorik » 20 апр 2011, 07:27

Тисячі велосипедистів по всій Україні

зберуться на наймасовішу акцію

«Всеукраїнський Велодень»


Изображение



Більш, ніж у 20 містах велосипедисти проїдуть центральними вулицями своїх міст на традиційному велопараді, виступаючи за взаємоповагу на дорогах.

28 травня центр столиці від Європейської площі перетвориться на живий ланцюг тисяч велосипедистів, які об’єднаються разом у велопробізі, організованому велоспільнотою Києва. Щорічний велопарад збирає прихильників двоколісного транспорту, з метою пропаганди здорового та активного способу життя та екологічної альтернативи міському авто, створення цивілізованих умов для велосипедистів у містах України. Цієї весни організаторами щорічного велопробігу виступили велоспільнота Києва разом з програмою Волонтери ООН в Україні.

З кожним роком до акції долучається все більше учасників, все більше жителів великих міст України розуміють потребу в альтернативі традиційному транспорту на користь екологічного, економічного та здорового велосипеда. Крім Києва, Велодень вже традиційно пройде у Вінниці, Донецьку, Житомирі, Запоріжжі, Луцьку, Івано-Франківську, Одесі, Харкові, Чернігові та в інших містах. Учасники Велодня виступають за безпеку та взаємоповагу на дорогах, створення велодоріжок та велопарковок у громадських місцях.

Київське святкування Велодня 29 травня стане святом для всіх любителів активного способу життя незалежно від віку та стилю катання, адже програма заходу насичена заходами й гостями. Музичний гурт “ОтВінта” також цього року долучається до Велодня: під час велопараду зніматимуть відео на свою нову пісню про велосипед. Також підтримати український День поваги до велосипедистів запросили офіційні представництва іноземних держав, які під стягами своїх країн проїдуть зі столичними вело-любителями вулицями міста.

Велодень 2011 розпочнеться загальним збором велосипедистів 28 травня о 09:00 на Європейській площі у Києві.

Старт колони о 10:00. Рух колони за маршрутом: Європейська площа – вулиця Хрещатик – Бесарабська площа – вулиця Велика Васильківська – площа Льва Толстого – вулиця Володимирська – Михайлівська площа.

Представники засобів масової інформації запрошуються на прес-брифінг 28 травня о 9.40 на Європейській площі . Для довідок та уточнень звертайтесь за телефонами:

Довідка.

Велодень у форматі велопараду проводиться вже вчетверте. Велосипедна спільнота міста Києва ще у 2004 році вперше провела в столиці акцію «на роботу на велосипеді». Кожного року до неї долучалися все більше учасників, тому було прийнято рішення перенести проведення акції на вихідний день. Минулого року у Київському Велодні прийняло участь близько 4 000 велосипедистів. Також акція пройшла у 20 містах України.

Важлива примітка! Акція не є політичною і є проявом доброї волі велосипедистів міста Києва.

Офіційний сайт акції: http://www.bikeday.org.ua
С наилучшими пожеланиями...
Аватара пользователя
Jorik
Администратор
Администратор
 
Сообщения: 2524
Зарегистрирован: 18 сен 2009
Откуда: Киев
Возраст: 49
Велосипед: Trek 4400
Пол: Муж
Skype: veloturkiev

Вернуться в -=Соревнования и мероприятия=-

Кто сейчас на конференции

Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 1